Es pati esmu Avon konsultants tā ka bieži sanāk braukt uz to cēsu ielu, vinemēr ar šausmām noskatos uz to kas tur notiek :-D Sēž meitenes un zvana uz visiem sludinājumiem pēc kārtas un piedāvā klūr par asistentu utt
Pirmkārt, uzskatu ka tā ir NEKAUNĪBA traucēt cilvēkus kas nopietni meklē darbu ar šo, atvainojos, s*du!!!
Otrkārt - tas fakts, ka gandrīz vienmēr noklusē, ka ta ir Avon kompānija!! Vnk čakarē cilvēkus, terē viņu laiku!!
Konkrēti par jautājumu - noteikti neiesaku iet :-D Ja vien nezijūtu aicinājumu uzmākties visiem cilvēkiem un vervēt, neskatoties uz to ka konsultantu un asistentu jau ir vairāk kā vajag :-D Man riebjas tā uzmācība, esmu konsultants un man arī ik pa laikam zvana vai es nevēloties veidot savu komandu, nu riebjas!! Nevienai neiesaku līst šajā vervēšanā, viss ir vienkārši blaa blaa blaaa būs tev tas un šitas, bet nebūs nekā. Tikai varbūt kādu reizi pelnīta izlamāšana, kad apmānītie cilvēki, kas meklē darbu, ieradīsies un uzzinās ka patiesībā aiz tā slēpjas sviests Avon firmelē!