Sveiciens tām, kuras vēl nav aizpūstas pa vējam! (l)
Pēdējā laikā man izveidojusies visai intersanta situācija - nesen ievācos jaunā dzīvoklī - viss ok tiri piri. Bet kā izrādās pilnīiiigi visa māja, kurā dzīvoju ir pilna ar tikai un vienīgi pensionāriem - esmu vienīgais jaunais cilvēks tur :-D Un tas protams patīk visām vecajām omītēm - no viņām kāpņutelpā vnk nevar aktratīties kad viņas sāk par saviem mazbērniem stāstīt utt. Un visas tik uzprasās uz tējām un ievākšanās svētkiem un ko tik vēl ne :-D Tā kā pēc dabas esmu laipns cilvēks un negribu iegūt narkomānes/ielasmeitas/vnk ķertās vai vēl kādu tamlīdzīgu ( :D )slavu tad cenošos būt draudzīga bet nu jau sāk iet pāri visām robežām :D Pagājušo nedēļ pie manām durvīm klaujēa apakšējā stāva kaimiņiene un taisnā tekstā paprasīja - ar tēju pacienāsi, man mājās garlaicīgi?
Nu īsumā - mani kaimiņi sāk palikt pārlieku draudzīgi un es vairs nezinu kā tikt ar to galā - pašai pietiek visāda darāmā un manās interesēs nav tējošanas pēcpusdienas ar pensionāriem :D Vairs pat nezinu kā lai pieklājīgi tantukām atsaka :-/
Kā jūs sadzīvojat vispār ar saviem kaimiņiem? :)