Iizii piizii - uzvedies taapat kaa vinsh:D Ja ne gluzi laid ar visiem peec kaartas, bet kokjetee ar vinju un tajaa pat laikaa paraadi vinam to, ka vins tavaas aciis ne ar ko neatskiras no citiem. Pazvani, pasauc pastaigaaties, peec tam saki, ka peeksni kkur jaaskrien, pamet vinu parkaa vai nu kur juus esat. Tad neliecies par vinu ne zinis, kad vinsh tev pazvaniis, saki ka tev nav laika. Esi pieejama tikai tad, kad tev pasai to vajag. Pastaasti vinam, ka tev pa ielu ejot pa ielu kaads pieseejaas vai arii rakstaas draugos un neliek mieraa. liec vinam domaat, ka visi tevi grib, bet nevar dabuut. Nu, ceru, ka domu saprati:D Man tas ir vienmeer nostraadaajis. Agraak bija kkaads stulbs ieradums taadus viiriesus vazaat aiz deguna, vnk prieka peec, vai driizaak taapeec, ka redzeeju, cik daudz meitenju ciesh deelj taadiem. Arii draudzeni viens taads vazaaja aiz deguna, vairaak kaa gadu vina raudaaja, luudzaas, cieta vinja deelj. Taapeec man ir radies riebums pret brunchu medniekiem. Man pat liidz gultai ar viniem negribeejaas nonaakt, vinkaarsi panaacu, lai vinji skrien pakalj, izdabaa un tad atshuvu.