Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai iespringt uz vīrieša apdāvināšanu?

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010

Mans vīrietis diemžēl nav no tiem, kas dāvina dāvanas. Parasti aizbildinās ar naudas trūkumu. Arī man nauda nekrīt no gaisa, tomēr dāvanas vienmēr visiem sarūpēju. Tad nu tuvojas lielais Z-laiks... un es jau sāku skatīties visiem dāvanas.

Domāju... vai šoreiz maz dāvināt viņam kaut ko vai neiespringt? Jo zinu, ka pretī tāpat neko nedabūšu?

21.11.2011 23:07 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
domāju,ka neiespringsti, viņš sapratīs 8-)

un man jautājums ne pa tēmu:
kā smuki var ietīt/iepakot auskarus (kurus dāvināšu ) ? (l) varbūt kādai ir ideja? (l) (l) (l)
21.11.2011 23:10 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Par auskariem. Uz kartona vai kāda cita cieta papīra uzzīmē, piemēram, meitenīti, vai karikatūras viedā apdāvināmo meiteni un zīmējumā ausu vietā ieliec auskarus. Būs vienlaikus arī kartiņa.
21.11.2011 23:27 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
It kā jau saka, ka galvenais ir dāvināšanas prieks, bet, manuprāt, ja vairākas reizes viņš neko nav uzdāvinājis, tad mierīgi vari viņam arī neko nedāvināt.
Varbūt labāk tagad, pirms Ziemassvētkiem, pasaki viņam, ka, tā kā jums abiem ar naudu spīdoši nav, vajadzētu iztikt bez dāvanām, bet, piemēram, kopā izcept piparkūkas u.tml. Un dāvanu problēma atrisināta.
21.11.2011 23:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits