Sveikas meitenes!
Parasti es neko sadu nedaru, bet nu mani nervi ir ta sabeigti, ka es nezinu ko darit! Esmu ik pa reizei iegriezies sini pirtala, bet nekad neesmu neko rakstijis.
Laikam nu ir pienakusi reize, kad kads preteja dzimuma parstavis ari ienak seit un izkrata sirdi! Cik pats esmu redzejis, sadi gadijumi nenotiek biezi!
Tad nu luk! Esam kopa ar draudzeni 5 menesus. Sakuma viss bija labi, ideali! Lenam sakam domat par kopigu nakotni.
Bet sobrid katrs telefona zvans ir ka dzeliens sirdi, katru reizi, kad runaju ar vinu, vienmer sarausas kamols kakla!
Vina mani apsauka, izmeda utt. Darba, macibu del tiekamies 1 reizi nedela, bet nu jau izskatas, ka vina vairs nevelas tikties vispar! Kadas 3 nedelas neesam vispar normali runajusi. Vina apgalvo, ka velas vel kautko ar mani, bet izturas vienkarsi ka pret pedejo meslu. Vel sodien vina man pateica, ka vinai riebjas viss ko es daru, neskatoties uz to, ka preteji vinai es pret vinu censos iztureties pec iespejas milak un jaukak, censos cik speka lai vinu uz rokam nesatu. Nezinu ko darit, nevelos skirties, milu vinu un paciesu vinas izturesanos lai cik tas butu gruti!
Neesmu nacis lai lugtu padomu, bet tas noteikti noderetu! Vienkarsi ceru, ka jutisos labak seit izkratot sirdi, nezinu kam citam es to varetu izkratit!
Piedodiet ja tekts ir saraustits vai nesakarigs, vienkarsi jutos drausmigi un domajot par to vien viss tricu...