Tā ir tā summa, kas man šobrīd būtu nepieciešama.
Es ietu uz braukšanām katru dienu, lai maksimāli ātri dabūtu autovadītāja apliecību. Nopirktu lidmašīnas biļeti. Samaksātu labai aģentūrai. Aizdotos izklaides braucienā uz Swe un tad ar pārpalikumu kabatā dotos sākt jaunu dzīvi prom.
Protams,aizbraukt ceļojumā rudens beigās būtu neslikti. Vēl vilinošāk būtu uzdāvināt ceļojumu vecākiem,kuri nav vēl kļuvuši par miljonāriem. Neslikti šķistu vienkārši gandrīz pus gadu neuztraukties par dzīvokļa īri. Tā varētu turpināt un turpināt.
ooooo...es par sho pēdējā laikā bieži domāju..
katostrafaali pietruukst naudas :D
piepildiitu visas savas veelmes,kas ir piepildaamas ar naudas palīdzību :)
Noliktu bankaa uz procentiem.Daudz jau nesanāktu,bet vismaz neizteretu sikumos.
Celojuma nebrauktu,jo nav ar ko.Majai viss ir.pirmajai iemaksai pat sunjubuudas lieluma dzivoklim nesanak..secinajums: 1000 ls nekas nav.
Es esmu bezdarbnieks, man par skādi nenāktu, vēl 6 mēneši par skolu jāmaksā, tur arī sanāktu :-D Un vispār, tas ir baigi maz, kā mans draugs teiktu - mēneša alga.
Nu diemžēl pa štuku kārtīgā ceļojumā neaizbrauksi. Es laikam aizvestu mammu uz veikalu un aizliegtu viņai teikt, kko, ko viņa parasti man saka iz sērijas "nepērc man, man nevajag..." jo tā nauda nebūtu nopelnīta, bet vnk. uz galvas uzkristu!
Daļu iemaksātu,lai nosegtu savu bakalaura laika kredītu par to vienu studiju gadu,kad nebiju budžetā.Otru daļu noliktu ''nebaltai dienai'' vai tam brīdim,kad izdomātu,kā tērēt(lai brīdī,kad iešaujas prātā kāda ideja,ir nauda tai)