Nu skatoties pie kā bērns dzīvo,ja pie mammas,tad man nebūtu nekādu problēmu,ja pie viņa,tad iespējams traucētu.
Bet vispārīgi to neuztveru kā šķērsli.
Šķērslis kam?
Daudz kas atkarīgs no vīrieša, bet viegli tas nav, tomēr viņam ir bērns pret kuru viņam ir atbildība un pienākumi, un viņa bērna māte būs vienmēr saistīta ar viņu.
Ja neesi pārliecināta, ka vēlies būt ar to cilvēku, tad varbūt labāk neesi?
Man tas būtu ne gluži šķērslis, bet vnk es vēlētos būt tā pirmā, kas dāvātu savam mīļotajam bērnu! :)
Tādā vecumā jau bērns vīrietim, sanāk jau 19 gados pie sīkā ticis... Bet principā, lai arī cik gadu būtu, sev nevēlētos vīrieti, ar bērnu, kas visu dzīvi saistīs ar citu sievieti, kas atgādinās par bijušo un iespējams ka ik pa laikam viņš vēl tiksies ar to bijušo! NĒ!! viennozīmīgi.
Katram tas ir individuāli.
Man tas ir bijis, ir un būs šķērslis. Jo vīrietis satiekas ar savu bijušo. Un liela uzmanība tiek veltīta bērnam, kas NAV MANS.
Tu vienmēr viņam būsi otrajā vietā, bērns būs galvenais. Un var gadīties, ka svētki, brīvdienas, laiks, kad bērns slimo utt. Tev ir jāpavada vienai, jo viņš būs pie bērna un reizēm arī ar bijušo, jo viņi vienmēŗ būs ģimene, lai arī šķirta. Padomā, vai Tev to vajag.
Man būtu šķērslis. Vismaz manā tagadējā vecumā neskatos uz vīriešiem ar bērniem, bet gan jau pēc 10 gadiem būtu pavisam ok, ja vīrietim būtu bērni no iepriekšējām attiecībām.
Man tas noteikti traucētu, jo nevaru ar bērniem atrast kopīgu valodu. Un greizsirdības dēļ var sanākt, ka man tas bērns ļoti nepatīk, noslēpt to nenoslēpšu, un tad jau no vīrieša puses būs čau.
Man tas būtu šķērslis un tāpēc es nemaz neuzsāktu tādas attiecības.Lai viņš atrod laimi ar kādu,kurai šī situācija nebūs šķērslis.Pieļauju,ka pēc 10 gadiem domāšu savādāk,taču šobrīd es negribētu dalīt savu vīrieti ar svešu bērnu un viņa māti.