kā jūs atradāt darbu-gājāt pašas interesēties,vai sūtījāt internetā CV uz darba sludinājumiem?Man pagaidām nekā neveicas,bet atgriezties koledža nu nemaz negribu :-/
aqua-tad aizbrauc pastraadaat par aukliiti uz kaadu citu valsti-nebuus jaabuut latvijaa ziemaa, un vareesi izdomaat,ko gribi studeet un iekraat naudu,pamaaciities valodu,satikt jaunus cilveekus...
mans draugs man vasarā pidāvāja braukt šo gadu uz Dāniju pastrādāt,bet atteicos,ko tagad nožēloju.Viņš tikko ir atradis darbu tepat Latvijā,kas viņam patīk,tāpēc nekur nebrauks,bet viena braukt arī negribu.
R1MK-liela vilšanās
nu skaidrs, es pati arī mācos R1MK, bet citā studiju programmā. nepatīk pati skola? vai izvēlēta programma? es pati arī neesmu sajūsmā par R1MK, bet mēgināšu pavilkt laiku, varbūt viss iepatiksies :-D
Sāku studēt, pēc pusgada sapratu ka nav mans. Tad nu līdz rudenim apmeklēju kursus - gēla nagi, nagu kopšana, matu pieaudzēšana, floristika. Darbu uz sitienu atrast tagad grūti, bez apgūt kādas iemaņas noder - ir vismaz iespēja piepelnīties
nepatīk skola un kojas vēl jo mazāk-drūmi un bezgala garlaicīgi,grūti sevi piespiest nebastot.
es jau arī vēl neesmu pametusi,sākumā gribu atrast darbu,nevis sēdēt vecākiem uz kakla un degradēties mājās sēžot.
man bija akadēmiskais gads, strādāju maiņu darbu, ļoti nogurdinošu, nemaz nevarēju saņemt spēkus studēt. Bet, kad atsākās studijas, tad sāku strādāt normālākā darbiņā.