sveikas! :-) man vajag Jūsu viedokli no malas.lieta tāda ,ka es īrēju trīsistabu dzivokli ar 4 meitenēm (divās istabās pa 2 ,vienā 1 meitene dzīvo).es pati dzivoju vēl ar vienu meiteni.viss bija labi,sadzīvojām.līdz tai meitenei ,kura dzīvo viena (necaurstaigājama) istabā,uzradās draugs.viss forši,prieks par viņu.bet nejau tur tā promlēma,tas draugs nāca pie viņas un palika nakti ,1,3 dienas ,tad jau nedēļas ,un tagad ir jau 4 mēnesis ,ka viņš pēc darba atbrauc un paliek un no rīta prom.lieki pieebilst ,ka viņš nemaksā komunālos,mēs pārējās jau gribējām teikt ,ka ,lai maksā,bet pati tā meitene pateica ,lai nākamajā mēnesī pie komunālajiem piekaita viņu.bet mums pārējām nepatīk ,ka viņš nāk ,lai gan kā pret cilvēku nekas nav,bet nepatīk ,tas ,ka viņa mums nepajautā ,vai mums nav nekas pretī,ka viņš nāk un paliek.jā ,zinu ,viņas istaba ,var aicināt ko grib kaut vai bomzīti,bet tikai istaba nejau viss dzivoklis.mēs tā jau esam 5 meitenes 3 istabu dzīvoklī,tad jau ir dažreiz virtuvē pašauri (lai gan tā virtuve ir liela),bet tagad 6 cilvēki.cik mums zināms ,ka viņš viņai piedāvāja iet dživot pie viņa,nezinu kāpēc neiet.it kā dzīvoja ar mammu,bet mamma tgd citur dzīvo (ja nekļūdos).īstenībā viņa mūs vsp nerespektē,iedomājas ,ka viņa te vienīgā dzīvo.un mums viņa vnk sāk bēsīt ārā,viena vsp pateica,ja viņa neaizvāksies,viņa meklēšot,kur citur dzīvot.ja viņi tik ļoti vēlas būt kopā diendienā,lai meklē ,kur citur īrēt (un viņi var atļauties īrēt) vai viņa ,lai iet pie viņa dzīvot.ar viņu neesam runājušas,bet laikam būs jārunā,jo mums visām tāda sajūta, ka viņš tagad dzīvo kā 6 īrnieks. Jūsu viedokli,lūdzu!