Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Riksha

Reitings 388
Reģ: 29.01.2009

Vakar pa ilgiem laikiem gāju ballēties uz Vecrīgu, kad jau posāmies mājās, domājām izmantot tos lielo trīsriteņu, jeb velorikšu pakalpojumus. Un ko es redzu? Meitene braukā ar rikšu! Sākumā domāju, ka viņa tur vnk braukājas, a izrādās, ka viņa ir šoferis.

Es nekad nespētu darīt ko tādu. Manuprāt tas ir tik grūti.. iedomājaties? Kautkādus būdīgus večus vizināt.. Tajā brīdī man pat palika viņas žēl :-/ .. esat ar viņu kādreiz braukušas?

01.10.2011 17:32 |

Reitings 1009
Reģ: 29.09.2011
Man no tiem rikšotājiem vienīgais iespaids ir tāds ka jebkurā stūrī viņi var uznesties tev virsū (t)
01.10.2011 17:35 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Nezinu,kas tā ir par meiteni, bet kopš ir rikšas, tur strādā meitenes katru gadu.
Nekā briesmīga tur neredzu, atliek vien būt fiziski stiprai un drosmīgai,lai izturētu ārzemniekus.

p.s. pāris čaļi,kas tur strādā, noteikti nav tie stiprākie. Ar vienu sanācis kopā mācīties un vienīgais,ko viņš cilāja bija solārija krēma tūbiņa un lūpu katiņi. Lūk, par viņu es brīnos kā viņš var pabraukt+dzīvojot essential :-D
01.10.2011 17:39 |

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
manējais uz rikšas jau kuro gadu strādā, tā ka kuššš! :D
bet vispār jā, tur viņiem tā "kultūra" ir vesels stāsts..
meitenes braukā ik pa brīdim, jā. viegli nav, jo rikša pati par sevi jau sver ellē daudz, un ja vēl sasēžas trīs cilvēki, tad ir vispār vāks. tapēc meitenes parasti uz mazajām rikšām vairāk cenšas, kuras amzāk sver un trīs cilvēki tajās tiešām neielien.
braukusi esmu simtmiljoniem reižu.. nu - tūristiem jau izklaide forša un vietējiem ar bērniem ekskursijās izbraukāt arī forši vai uz kāzām noīrēt.. bet man tā uzmanība bij par lielu :D visi lupī virsū, kā no alas izlīduši.
01.10.2011 22:48 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
A k'adas cenas viniem?pec ka aprekina?
01.10.2011 22:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits