ļaunākais kas var dzīvē būt.

Reitings 110
Reģ: 29.01.2009

sveikas.

palīdziet kā dzīvot tālāk,jo tētim atklāja kad ir vēzis un atlicis dzivot tikai mēnesis. :%27-(

esmu uzvilkusiies,visadas stulbas domas,

ļoti žēl viņa kad viņam tā jāmokas. :%27-(

28.09.2011 21:08 |

10 gadi
Reitings 1698
jūtu līdzi...
man pirms diviem gadiem nomira mamma, no pavisam citas slimības, kura it kā nebija nekāda traka un bija nepieciešama tikai viena neliela operācija... bet tad sākās komplikācijas. tas viss bija tik negaidīti un tik pēkšņi, ka es pat nepaspēju pateikt viņai, cik ļoti mīlu viņu un cik ļoti esmu pateicīga par visu, ko viņa manā labā ir izdarījusi.

Centies pavadīt ar tēvu pēc iespējas vairāk laika, lai viņš redz, cik daudz viņš Tev nozīmē...
Turies!
29.09.2011 13:10 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Mana vecmamma nomira ar vēzi... Varu ieteikt tikai to pašu, ko jau šeit iesaka meitenes, kuras izgājušas cauri šādai situācijai.
29.09.2011 13:44 |

Reitings 72
Reģ: 18.07.2011
Bērnībā katru vasaru vecāki mani un manus brāļus veda pie vecāmātes uz Lietuvu. parasti mēs tur ciemojamies kādu mēnesi un tad mums atkal atbrauca mamma vai tētis pakaļ. Tad kad man bija kādi 8 gadi mēs aizbraucam, mums pateica ka vecāmāte ir slima... mēs atvadījāmies un aizbraucām prom, pēc pāris mēnešiem viņa nomira no vēža. tad vēlāk pēc kādiem 5 gadiem no vēža nomira arī tēta brālis. :%27-( man vis vairāk ir žēl tēta jo viņš tik īsā laikā zaudēja sev 2 cilvēkus, jo opaps nomira kad es vēl biju galīgi maziņa.
Tā kā turies, mēs ar tevi.
29.09.2011 14:28 |

10 gadi
Reitings 3007
nezinu, kas ir briesmīgāk- zināt par gaidāmo nāvi vai pēkšņi ar to saskarties???
man bija 10 gadi, kad nomira tētis. es priecīga- kā jau maza meitene, kurai dzīve liekas skaista, pārnācu mājās un pēkšņi omīte man paziņoja, ka mans tētis ir miris :%27-( es pat nepaspēju no viņa atvadīties.
sev es nekad nepiedošu, ka iepriekšējā vakarā viņam nepiezvanīju- vecāki dzīvoja šķirti, jo domāju, ka to tak varu izdarīt arī rīt, bet man tādas iespējas nebija. tāpēc es vienmēr zvanu cilvēkiem, kaut vai ne pa tēmu, jo ja nju tā ir pēdējā reize.
iesaku Tev pavadīt ar tēti laiku, likt viņam smaidīt, iepriecini viņu ar kādu gardu našķi. galvenais, izturies pret viņu kā pret cilvēku, kuram viss ir kārtībā.
29.09.2011 15:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits