Delikāti jeb tomēr ne?

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009

Kkad sen atpakaļ lasīju( nepateikšu vai te forumā vai cosmopolitan žurnālā), ka meitene liek savam puisim pirkt sev tamponus, laikam ne vienmēr, bet nu ir reizes. Kādā dienā šai sākās mr, un viņai bija beigušies tamponi un uzjautāja vai puisis aizies uz veikalu un tos viņai nopirks, puisis sākumā atteica un tad nu viņa sāka čīkstēt par to cik viņa slikti jūtas, ka nav spējīga aiziet līdz veikalam, pat notēloja ģīboni, un puisis, protams, nopirka viņai vajadzīgo lietu.

Aizdomājos par to vai tā ir pareizi? Manuprāt, visa sievietes higiēnas padarīšana ir dziļi delikāta lieta...draugam, vīram nevajadzētu vispār pamanīt, ka Tev tā teikt ir "grūtās dienas", nav jāredz tamponi un pakaetes un tas kā mēs skujam kājas dušā... :-/

Kā jūs domājat?

p.s- ceru, ka sakarīgi izklāstīju domu (t)

16.09.2011 22:07 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Back!Diskusija reti stulba? Vai tik pati neesi reti stulba?
17.09.2011 19:59 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
jau otro reizi divu dienu laikā lasu, kur, ja kāds uzskata, ka šādus jautājumus apspriest ir stulbi, diskusijas autors uzreiz uzbrūk, ka esi stulbs.

Ar kādām tiesībām var kādu dēvēt par stulbu? Tas, ka diskusiju uzskata par stulbu, tas ir viens, ne jau autoru uzskata par stulbu...
17.09.2011 20:07 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Pirkt higiēnas preces-ok.
Skūt kājas viņa priekšā-arī vel ok.
Par pārējo-bāzt tamponu, čurāt viņa priekšā utt-nē. Un,jā, arī ne ģimenes dzemdības.
Nav nozīmes tam, cik gadi kopā. Tas atkarīgs no cilvēkiem. Jo zinu pārīti, kas kopā čurāja jau tad, kad vel knapi viens otru pazina.
17.09.2011 20:08 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Actiņ, nu wooow, uzzinaju, ka dažas beibes nekutrējas paprasit žzekam tamponus nopirkt, bet dažas uzskata to par kko "delikātu"! uuuu..
:D :D
17.09.2011 20:10 |

Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Manas mājas ir manas mājas...kur gan citur, lai es jūtos maksimāli ērti un brīvi, ja ne savās mājās? Mums ar vīru šajā ziņā kompleksu nav. Protams, roku rokā uz WC neejam, bet, ja gadās, tad gadās...teātris no tā netiek taisīts. Esmu grūtniecības pēdējās nedēļās...vēders liels, zemāk par nabu sevi neredzu :D Nu neko...intīmās vietas tiek skūtas uz dullo un beigās vīrs iesaukts vannas istabā, lai uzmet aci - vai viss ir ok, vai kaut kur kaut kas palicis. (Vaksāciju grūtniecības laikā neatbalstu). Arī uzacis man vīrs ir raustījis (viņam ļoooti labi sanāk) un vaska strēmeli no virslūpas plēsis, jo es vnk sev nevaru pašrocīgi izdarīt sāpīgi :D Man mamma tētim ir ērci ņēmusi nost no kādas visnotaļ intīmas ķermeņa daļas (tā ir, ka mežā iet čurāt :D ), arī es vīram esmu izlīdzējusi ar kāda ieauguša matiņa izņemšanu vai kko tamlīdzīgu intīmā vietā. Neatceros vai esmu lūgusi viņam pirkt tamponus, bet tā kā 99% gadījumu iepērkamies kopā, tad regulāri tie tiek pirkti viņam redzot. Nesen pat pēcdzemdību paketes kopā meklējām, jo es gribēju tieši ar spārniņiem, nevis bez :D Stāvējām abi pie attiecīgiem plauktiem, lasījām, pētījām...nekas šausmīgs, manuprāt, tas nav.
Tulīt dzims mazais...un arī tad viņš būs kopā ar mani. Nav viņam jālien tajā galā, kur viss notiek, bet viņa atbalstu, jokus, klātbūtni gribu 100%. Gari sanāca, bet jāsaka, ka katram pārim tomēr ir savs attiecību modelis un ir forši, ka abiem domas saskan, savukārt - kas un kā notiek citu attiecībās, absolūti nav mūsu darīšana :) Citi pāri ir laimīgi dzīvojot, izliekoties nemanām, ka otrs iet uz WC, skujas utt., citiem atkal normāli šķiet iet uz WC, kamēr otrs guļ vannā - ne mums ir tiesības kādu nosodīt, saukt par stulbu vai vēl nez kā.
17.09.2011 20:52 |

10 gadi
Reitings 3007
tikai bezizejas situācijā es lūgtu puisim nopirkt sev paketes- man vienmēr ir rezerves. neuzskatu šādu lūgumu par kaut ko neiespējamu un delikātu, jo tas ir tas pats, kas nopirkt prezervatīvus. protams, negalvoju, ka iznākums būtu labs :-D diez vai viņš pārzina pakešu klāstu :-D
paketes es viņa klātbūtnē nemainītu, jo tas gan ir delikāti, tāpat kā nokārtoties pa lielam. ir jābūt savai telpai un lietām, kuras jādara vienatnē- man tā ir kāju skūšana un masku likšana, kaut gan vienreiz draugs redzēja mani ar mālu masku uz sejas un sāka smieties :-D
draugs zina, kad man jābūt MR un respektē to. dažkārt pat prasa, vai ir, viss kārtībā, nesāp?
kā jau minēja, ka Tu tiešām puisim patiksi, tad patiksi arī izpūrusi un iesvīdusi :-D tā ir normāla padarīšana-cilvēki nav ideāli, ka vienmēr ir tīri un smaržīgi.
17.09.2011 20:59 |

Reitings 879
man patīk Dellicious viedoklis.
un BaCk viedoklis, jo tēma ir dumja. :-D
man prieks, ka tavuprāt visa sievietes higiēnas tēma ir delikāta lieta (jā, es arī nevienam nerādu, kā mainu tamponus), bet kā viņš 5dienas var nepamanīt, ka man ir MR ??? :D
17.09.2011 22:05 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Man, ja godiigi, teema shkjiet normaala, jo tomeer ir meitenes, kuras ir kautriigaakas un vinjaam sagaadaa neeertiibas dariit pavisam dabiskas lietas savu viirieshu klaatbuutnee, kas nepavisam nav nosodoshi! Taa kaa neredzu sheit iemeslu vienai otru apriet (t)
18.09.2011 01:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits