Iesaku nogaidīt pāris mēnešus, tad dzīvokļi saradīsies kā sēnes pēc lietus. Tagad ir pļaujas laiks, studenti daudzi vēl meklē, tādēļ cenas saskrūvētas un tie, kas par pieņemamām cenām, jau sen kā aizņemti.
Veiksmi!
Es ari mekleeju 1 istabas dzivokli, ja nu kadai ir kads piedavajums, tad varat atsutit uz [email protected], vai ari varbut kada izire istabu, tad ar varetu padod kaadu zinu. 8-)
Arī es steidzami meklēju vienistabas dzīvokli ar ērtībām, vēlams Centrā vai Purvciemā. Ja kādai ir info par īrēšanas iespējām lūdzu dodiet ziņu. ([email protected]) :-)
Lakšmi, nju, vinas dzivokli arī piedaavaju izīrēt, ir iesākta kriminallieta pret to krstdēliņu :), un 99.99 %, ka uzvarēs, bet, savrigakais, ka vina dīvo arvien sava dzivoklīti :D
Vienīgais, īrnieks aizgajis no viena dzīvoklīša, un kamer iet tiesa pašiem negribas remontet :)
Sveikas! Mans onkulis izīrē tikko izremontētu vienistabas dzīvokli Imantā, Zentenes ielā par Ls 100 + komunālie mēnesī. Cena, iespējams, ir mazliet kaulējama. Viņa telefona numurs 20074201 (Kazimirs).
Es sev atradu ļoti labu dzīvoklīti caur nekustamo īpašumu aģentu (mākleris).
Viņš ir Viesturs Junga
Viņam telefona numurs: 22581322
Es viņu pazīstu personīgi un ļoti labs cilvēks. Viņam arī ir savs blogs, kur ir ievietoti daži no jaunākajiem piedāvājumiem, protams, precīzāk var uzzināt piezvanot: