Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

šampūns, maska

10 gadi
Reitings 63
Reģ: 13.08.2009

sveikas :) esmu saskārusies ar divām matu problēmām - izkrišanu un pārāk biežu mazgāšanu.

Lūdzu, varat ieteikt kādu šampūnu ,kas palīdzētu matiem ilgāk turēties svaigiem un masku vai serumu matu stiprināšanai? :(

04.09.2011 21:38 |

Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
Same here :D

esmu mēģinājusi daudz un dažādus līdzekļus & paņēmienus, bet visam atmetu ar roku! Šobrīd vnk pēc šampūna lietoju MilMil masku ar linsēklām un zīda proteīniem! Nopirku nesen, nezinu vai kaut kam palīdz. Biežā mazgāšana - esmu pieradusi jau, tā es iesāku dienu, kļuvis jau kā rituāls. Brīvdienas - ja nekur nav jāiet, neko nedaru, aste un uz priekšu :)

Protams, ja kādai ir uzradies kāds brīnumlīdzeklis - padalieties ;D
04.09.2011 21:47 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Kopš netaisnoju matus, mazgāju katru rītu (ja vien nav nekur jāiet) citādāk es neteiktu, ka mati ir taukaini, bet nav tik forši kā pēc mazgāšanas, man tas problēmas nesagādā, tādēļ nekādu brīnumlīdzekli nemeklēju! :)

Pret izkrišanu - jāskatās, ka pa cēloni, varbūt nepilnvērtīgs uzturs, varbūt vari palietot placentas ampulas un kaut kas uzlabosies :-)

Un ja negribi mazgāt tik bieži, esmu dzirdējusi, ka ir krievu šampūni ar dadžiem tieši taukainiem matiem, tad nav tik bieži jāmazgā, nezinu, cik labi, bet man ir čistaja līnija matu maska un tā ir laba! :-)
04.09.2011 21:51 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Lai nemazgātu matus katru dienu es daru tā:
izmazgāju matus vakarā, gaidu, kamēr mazliet izžūs, tad iemasēju matu putas un, neķemmējot, eju gulēt. No rīta pieceļos, izķemmēju matus (lietoju rozā Gliss Kur, lai tā lieta vieglāk būtu izdarama) un piefiksēju ar matu laku.
Divas dienas mani mati izskatās tieši tā, ka man vajag.

Un jā, es nemazgāju pilnīgi visus matus - tikai aktīvi pie saknēm, un kondicionēru liku tikai uz matu galiem.
05.09.2011 11:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits