Tātad stulbais jautājums īss un konkrēts-ko jūs domātu par vīrieti, kurš nezina, kas ir Andželīna Džolija? Vispār nezina un nekad nav dzirdējis par tādu. :)
man arī būtu vienalga. ja nezin, tad baigo izbrīnu neizrādītu.
ja nelasītu visādu presi un i-neta adreses, tad no filmām tikai padomātu, ka skaista sieviete un nekas vairāk.
viņš skatās citas filmas ( vai arī vispār kino neaizrauj), vai arī tāda tipa sievietes neinteresē.
bet visumā - tas nav nekāds baigais rādītājs, tāpēc neko baigi kopējā viedoklī par cilvēku tas nemaina :)
Man arī ir bijušas situācijas, kad kāds nezina kādu ļoti zināmu cilvēku. Pirmajā brīdī varbūt arī padomātu... KĀĀĀ?? Kā tu vari nezināt? Bet... no otras puses, es arī nezinu visus sportistus, kurus zin vīrieši.
Ir cilvēki, kas vārdus cilvēkiem neiegaumē. Varbūt atceras seju, bet vārdu nē. Es arī nezinu daudzus sportistus, aktierus, mūziķus. Visu uz pasaules nav iespējams zināt. :-)
Atziishos,ka mani parasti parsteidz, ja nezin kadu tiesham popularu cilveku. Ta ka butu manami shoketa! :D
Bet vairak mani skumdina tas, ka musdienu jauniesi nezin vecos, labos latvieshu aktierus - Liini, Paavulu, Valteru,utt. Nu re, runaju kaa veca tante :D
Bet Andželīna filmējusies ļoti daudzās filmās, un ir preses uzmanības centrā jau no kuriem gadiem, turklāt pasaules skaistākā sieviete ir kopā ar pasaules skaistāko vīrieti! Tas nu gan nav nekas īpašs, manuprāt vecis mežā audzis!
Var nezināt Kimu Kardašinu, Džesiku Albu bet ne jau tik slavenu un presē aprakstītu aktrisi.
Es, piem., neiegaumēju filmu nosaukumus, jo mani tas nesatrauc - nieki, ja var tā sacīt, tā pat domāju, ka arī attiecīgajam vīrietim Andželīna nešķiet nekas vērā ņemams... 8-)
P.S. Vai Tu vērtē cilvēkus - "cik labi pazīsti slavenības"??? :-/
Es esmu pilnīgi pārliecināta, ka, piemēram, manas mammas vīrs tādu Andželīnu nezina. Holivudas kino viņu neinteresē un viņš to neskatās, internetu izmanto tikai darba vajadzībām un dzelteno presi nelasa. Bet nu es neatļautos teikt, ka viņš ir kā mežā dzīvojis. Viņam vienkārši ir citas intereses.
Es vispār zinu labi ja kādiem trīs aktieriem.aktrisēm vārdus un ne jau tapēc ka mēžā augtu, bet tāpēc ka mani neinteresē dzeltenā prese. Es pazīstu pēc sejām un varu pateikt kurās filmās spēlējuši, bet lai nosauktu vārdus? nu nē :D tā pat lieilai daļai populāro dziesmu nezinu ne izpildītājus, ne nosaukumus. Nesaskatu tur neko īpašu.