Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai meitenes vispār ir spējīgas draudzēties?

Reitings 6
Reģ: 27.08.2011

Šoreiz pārmaiņas pēc tēma par meitenēm. Pati būdama meitene nesaprotu, kāpēc vairākums meiteņu tā izturas. Nu, piemēram, izvēlas draudzenes pēc izdevīguma principa. Mani sāpina, ka redzu, ka mani reāli izmanto, bet kad es retu reizi kaut ko vēlos/ gribu (satikties, papļāpāt) tad viņām uzrodas kaut kas "svarīgāks". Viņas var vēsā mierā nepateikt, ka izdomājušas neierasties norunātajā vietā, laikā. Ir sajūta, ka meitenēm pret citām meitenēm vispār nav ne kripatas cilvēciskas cieņas, bet kā tikai pie apvāršņa kāds puisis (vai kāda cita "izdevīga" meitene), tā izklājas tam kā paklājās un tik lien pakaļā, kā var. Arī tā saucamās sirdsdraudzenes- kamēr abas kopā- jā, izskatās, ka tās baigās draudzenes, bet kā tik iznāk dzirdēt, ko viena otrai aiz muguras dara vai runā, pārņem šausmas!

Es nepazīstu nevienu meiteni, kurai būtu normāla (viena pret otru ar cieņu, bez izmantošanas) draudzība ar kādu citu meiteni.

Tāpat es nesaprotu, kāpēc vietās, kur daudz meiteņu, ir tik murgainas attiecības- nu kaut vai šajā forumā tēmā "Cik kalorijas ir ķiplokmaizītēs". Kad viena meitene atbildēja tieši par tēmu- veselīgs/neveselīgs- sekoja uzbrukums. Kādā sakarā? Kāpēc citas var rakstīt teikt, ko domā, bet ja vairākuma viedoklim kāda nepiekrīt, tad tā tiek norieta par izlecēju. Un ja kāda piekrīt atšķirīgajai- tā tiek norieta par dirsā līdēju. Un vai tad pārējās, kas piekrita pirmajam viedoklim neskaitās dirsā līdējas? Vai vienkārši meiteņu barā tiek izvēlētas, kādas, kuru viedoklis ir tas pareizais un viss, kas ir ārpus tā- ir slikti/nepareizi? Kāpēc ir svarīgi nevis tas, ko saka, bet tas, kas to saka? Šī diskusija nav turpinājums pieminētajai, tas ir tikai piemērs tam, kas notiek ikdienas sieviešu kolektīvos. Murgs.

Kāpēc meitenes negrib būt savstarpēji draudzīgas vai vismaz tik pieklājīgas, kā izturas pret puišiem?

27.08.2011 03:14 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
*Cilvēki vienmēr viens otru izmanto;
*Pret mums citi izturas tieši tik labi/slikti, cik mēs pašas atļaujam. Arī es grēkoju ar to, ka itin bieži meitenēm, kuras man savā laikā atradušas laiku un palīdzējušas, pat vēstuli neaizsūtu, nemaz nerunājot par satikšanos, jo man tiešām grūti tam atrast piemērotu laiku. Tikties ar kādu tikai ķeksīša pēc var tie, kuriem nav ko citu darīt, bet tad, ja Tu dienā strādā un studē, vakaros saproti, ka draugus/paziņas labāk nesatikt. Vismaz man ir tā, ka tad, ja nav iedvesmas un pozitīvu emociju vakarā, es neiešu citiem to bojāt ar savu nogurumu.
*Es pazīstu meitenes, kuras ļoti labi viena pret otru izturas;
*Par pielīdējām un rējējām var rakstīt gari un plaši, bet to esmu vairākas reizes darījusi. Lielai daļai cosmo meiteņu nav viedokļu. Ir tikai simpātijas/antipātijas pret kāda teksta autoru :)
27.08.2011 03:22 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
godīgi sakot, es ar šādu problēmu, ka draudzenes mani izmanto neesmu saskārusies. Varbūt man ir izredzētās meitenes draudzenes vai arī es rūpīgi izvēlos cilvēkus, kurus vēlos savā dzīvē redzēt.

Ja nepatīk diskusijas atbildes - var arī nelasīt. Katram ir viedoklis, un kāpēc, lai to nevarētu pasut, ir sevišķi,ja šis ir anonīms forums? Tas vai kādam tas patīk/nepatīk jau ir cita vaina. Jā, mani arī kaitina daži komentāri, vai meitene, kas savu tirgu 3reiz dienā liek kā jaunu diskusiju.
27.08.2011 03:27 |

Reitings 2224
Ir jau ļoti dažādi cilvēki - ir meitenes, kas spēj draudzēties, bet ir tādas, kas nespēj...
Es arī esmu vīlusies vienā meitenē, jo man tagad sāk likties, ka arī es viņai biju tāda, kā izdevīguma variants, jo tad, kad man viņu vajadzēja viņa nekad nebij blakus, pat dzimšanas dienā īsti neapsveica.... visu laiku zvanīja un rakstīja par savām problēmām tai pat laikā - es vienmēr uzklausīju, bet nu cik var... laikam jāsāk vairāk izvērtēt tā saucamās draudzenes :-)
27.08.2011 03:28 |

Reitings 205
varbūt tādēļ, ka mūsdienās lielais vairums cilvēku ir vnk samaitāti. Izlutināti, domā tikai par savu labumu, pat neprot novērtēt patiesus draugus un draudzību. Necenšas neko darīt, lai to attīstītu, saglabātu, neprot dot.. prot tikai ņemt.
Es esmu patiesa, laba draudzene, tomēr patiesa, laba draudzene man ir tikai viena. Esmu vīlusies neskaitāmi daudz "draudzenēs", kas, protams, tādas ir tikai izlikušās, nevis reāli bijušas.
Manuprāt, cilvēki bieži nevietā lieto jēdzienu "draugs", par draugiem saukdami visus paziņas, kas otru tikai izmanto kompānijas pēc, lai kopīgi ietusētu, kaut kādā ziņā izmantotu kopā būšanu, sabiedrību...bet patiesībā nav nekas pat tuvu īstam draugam, t.i. draudzenei! :-/
27.08.2011 03:33 |

Reitings 1531
Ai. Šitā ir tāda sāpīga tēma. Tu tā kā ar visu sirdi, bet tevi....
Man bija draudzene, kurai patika mani izmantot kā fonu :-) Es paaugos un kā fons vairs nederēju un mani iemainīja :-D Labi vien ir ka tā. Nav tādas maitas vajadzīgas. Laiks tagad ir īpaši dārgs :-)
27.08.2011 03:48 |

Reitings 1065
man arī ir sava veida nepatīkama pieredze šajā jautājumā. bijām labas draudzenes, pat ļoti labas, daudz laika pavadījām kopā, zinājām viena par otru visu. vienu dienu viņa iepazīstināja mani ar savu jauno puisi. tad vēl kādu laiciņu bija ok, bet vēlāk jūtu, ka zvani un satikšanās ir tad, ja kaut ko vajag, nevis vienkārši tāpat. kad vienu vakaru satikāmies, es viņai pateicu, ka nejūtu no viņas puses, ka pie šīm "attiecībām" starp mums tiktu piestrādāts, nejūtu atbalstu brīžos, kad man to vajag. sastrīdējāmies un tā arī viss beidzās. runāt, protams, vēl runājam, bet arvien vairāk jutos izmantota un nenovērtēta (droši vien tāpēc, ka sāku uz visu to skatīties no citu skatu punkta). atceros, ka sākotnēji to visu ļoti pārdzīvoju, bet tagad priecājos, ka tas notika toreiz.
kas ir vēl interesantāk - tagad viena no manām labākajām draudzenēm ir arī viņas labākā. :D
nu bet.. tā dzīvē notiek.
no tās reizes esmu iemācījusies nelaist klāt sev visus cilvēkus. nebija patīkami, tāpēc tagad sevi sargāju, lai šādas situācijas nesanāktu vēl.
27.08.2011 03:48 |

Reitings 400
Biezhi vien ari manaa praksee ir pieradits teiciens, ka nepastaav draudziba starp sievietem.Diemzhel varu no savas puses apliecinaat, man ir tikai viena vieniga draudziba patiesa un ceru, ka abpuseja un diemzhel ta ir ar vir.dz paarstaavi.
Ko lai saku cosmo meitenem?Jaaa esmu ieverojusi, shadu paziimi, kas man personigi nepatika, ka te viena forumaa meitene bija uzrakstiijusi diskusiju iepazishanas, ka tikko pieregistrejusies utt.Ne visas bet dalja vinju nosodija tikai taapec, ka vinjai neesot garumziimes izteicaas, ka netaisoties ne lasiit vinjas t.i. shis lietotajas komentaarus ne arii diskusijas ja nebus garumziimes.
Savukart, sheit ir dazhas ''pastaavigas '' cosmo meitenes, kuras arii raksta bez garumziimem, luuk, bet saveejaas saveejo neaiztiek. :-D :-D
Takaa esmu pati diezgan ilgi shaja forumaa palasot citu meitenjus nomelnoshanu nolikshanu un pashas likot uz pjedestaala man pasha neipashi gribas komentet vispar. :-D ;-)
27.08.2011 03:51 |

Reitings 1080
Tieši tāpēc man gandrīz nav draudzeņu..
Pakaļā līdējas man nav vajadzīgas,tad labāk esmu viena :-/
Drīzāk tagad man ir daudz labākas attiecības ar jaunāko māsu, vismaz neliekuļo :-D
27.08.2011 04:11 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
nav, tieši tādēļ gandrīz visi mani draugi ir vīrieši! :-D
27.08.2011 04:15 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Runaajot par visu shito cosmo jezgu, par ko dazhas bezmaz apvainojushaas, ka te neesot vienliidziibas.... Bet tas tachu ir pilnigi logiski, ka cilveeki ar laiku sevi ir izveidojushi... veesturi, bildi par sevi kaa personu, laika gaitaa sevi pieraadiijushi, savu domu gaajienu, attieksmi pret citiem, kaa ieprieksh iztureejushies.
Kaada toch ir par sevi neadekvaati sadomaajusies, kaada vienkaarshi paakstaas aiz neko dariit, vai tad to mazliet paveerojot nevar noteikt?
Nav ko briiniities, ka vienas teiktais tiks uztverts ar agresiju, bet otras tiks jokots liidzi. Liidziigas lietas, kas izskan no dazaadiem cilveekiem, biezi nenoziimee vienu un to pashu (domu, attieksmi pret liidzcilveeku, meerki kaapeec tas teikts utt.), lai cik absurdi arii skaneetu.
27.08.2011 04:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es teiktu ,ka cilvekiem tiesam ir tieksme vienam otru izmantot...atceros vecos laikus,ka isi pirms brauksanas uz Ameriku negribeju satikties vairak ne ar vienu draudzeni,velejos satikties ar tadu noluku ,ka bus dots pet dotu-piemeram ,es adu vinai dzemperi,vina man palidz psihologiski ar konsultaciju,vai es maseju un draudzene man palidzeja ar anglu valodu!Tapat vien satikties nevelejos ,jo domaju -ta ir laika teresana-pasaku godigi...! :-)
27.08.2011 04:40 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
IR iespējams. Man ir burvīga draudzene. Izručī no visām situācijām. :)
Vienreiz savā melnajā posmā pat mēģināju viņu "pamest" :D Bet nesanāca.
Nu, kašķējās tās, kas tomēr nav tās dvēseļu radinieces. Arī draudzībā, manuprāt, jābūt "ķīmijai" :)
27.08.2011 04:40 |

Reitings 16208
Karinjo-man tiesam patik ,ka teici!Ta tacu ir- viens ,no neko nedarisanas ,kaut ko pasaka ,cits ieiet ieksa taja cilveka dzilak,kas prasija atbildi! |-)
Es varu teikt ,ka noteikti piederu pie tam ,kas padoma,megina ieiet ieksa taja cilveka-kapec?!Gruti pateikt ,varbut tiesam skumstu pec savas profesijas-te reizem meitenes liek atcereties...!
Man ta padomu dosana kadreiz tiesam ir "darbs"-divaini,bet ta ir! :-)
27.08.2011 04:52 |

Reitings 16208
Es ari rakstu bez garumzimem,jo kompiti nav-tie tacu tiesam ir tadi sikumi! :-)
Es vel gribeju piemetinat-no ta briza,ka d apprecejos-man labakais draugs bija mans virs!Vins tiesam man bija viss! (l)
Man liekas ,ka galvenais visa ,ir cienit otru cilveku-nevar tikai prasit un izmantot otru-jamak dot noteikti preti ari! |-)
27.08.2011 04:58 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
šitas forums jau vispār ir viena liela vistu kūts :D

tādi nu tie cilvēki ir, visi vienmēr kaut ko gaida no otra, tas pat var būt arī neapzināti, kaut vai šajā situācijā, tu gaidi no draudzenēm uzmanību, viņas atkal no tevis grib gūt kādu labumu sev. Negaidi neko no tām citām un nebūs vilšanās, gan jau dzīve vēl piespēlēs cilvēkus īstajā laikā...
27.08.2011 05:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man nav draudzeņu, jo tiešām mani vienmēr atmet. piemēram, studiju draudzenes - studijās draudzējamies, pēc tam viss... neinteresējas. es painteresējos, bet jūtos kā uzbāzusies. tad nu es ar nomierinos. netaisos skriet pakaļ.
27.08.2011 12:27 |

Reitings 274
pietiks gruziities :D labak izmantojiet meitenju draudzibas privilegijas un aizmirstiet par to minusiem :-D :-D :-D
27.08.2011 12:56 |

Reitings 102
Reģ: 15.07.2011
Man arī tā ir gadījies, ka viena man "laba" draudzene mani konkrēti izmantoja, kā vien mācēja, tā guva labumu no manis. Visu laiku sevi uzskatīju par izpalīdzīgu un arī "palīdzēju" viņai kā vien mācēju. Lieki gan piebilst, ka šī meitene vairs nav manu draugu lokā.

Šobrīd mani ir tieši trīs lieliskas draudzenes, uz kurām es vienmēr varu paļauties, un kuras vienmēr var paļauties uz mani. Protams nav tā, ka visu savu brīvo laiku pavadām kopā, bet ja kādai būs vajadzība satikties, tad tā arī būs :)
27.08.2011 13:10 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man arii ir gadijies, ka izmanto, bet kad man vajag palidzibu nekad nepaliidz, ir visaadi attaisnojumi. taa gadaas, neko dariit, tiku valjaa vismaz no cilvekiem, kuri nebija patiesi draugi :-/
27.08.2011 13:12 |

Reitings 18
Reģ: 21.08.2011
Draudzējies ar vīriešiem, būs DAUDZ mazāk problēmu vai tādu nebūs vispār :) Meitenes bieži vien viena otru uztver kā konkurenti.
27.08.2011 13:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits