Šoreiz pārmaiņas pēc tēma par meitenēm. Pati būdama meitene nesaprotu, kāpēc vairākums meiteņu tā izturas. Nu, piemēram, izvēlas draudzenes pēc izdevīguma principa. Mani sāpina, ka redzu, ka mani reāli izmanto, bet kad es retu reizi kaut ko vēlos/ gribu (satikties, papļāpāt) tad viņām uzrodas kaut kas "svarīgāks". Viņas var vēsā mierā nepateikt, ka izdomājušas neierasties norunātajā vietā, laikā. Ir sajūta, ka meitenēm pret citām meitenēm vispār nav ne kripatas cilvēciskas cieņas, bet kā tikai pie apvāršņa kāds puisis (vai kāda cita "izdevīga" meitene), tā izklājas tam kā paklājās un tik lien pakaļā, kā var. Arī tā saucamās sirdsdraudzenes- kamēr abas kopā- jā, izskatās, ka tās baigās draudzenes, bet kā tik iznāk dzirdēt, ko viena otrai aiz muguras dara vai runā, pārņem šausmas!
Es nepazīstu nevienu meiteni, kurai būtu normāla (viena pret otru ar cieņu, bez izmantošanas) draudzība ar kādu citu meiteni.
Tāpat es nesaprotu, kāpēc vietās, kur daudz meiteņu, ir tik murgainas attiecības- nu kaut vai šajā forumā tēmā "Cik kalorijas ir ķiplokmaizītēs". Kad viena meitene atbildēja tieši par tēmu- veselīgs/neveselīgs- sekoja uzbrukums. Kādā sakarā? Kāpēc citas var rakstīt teikt, ko domā, bet ja vairākuma viedoklim kāda nepiekrīt, tad tā tiek norieta par izlecēju. Un ja kāda piekrīt atšķirīgajai- tā tiek norieta par dirsā līdēju. Un vai tad pārējās, kas piekrita pirmajam viedoklim neskaitās dirsā līdējas? Vai vienkārši meiteņu barā tiek izvēlētas, kādas, kuru viedoklis ir tas pareizais un viss, kas ir ārpus tā- ir slikti/nepareizi? Kāpēc ir svarīgi nevis tas, ko saka, bet tas, kas to saka? Šī diskusija nav turpinājums pieminētajai, tas ir tikai piemērs tam, kas notiek ikdienas sieviešu kolektīvos. Murgs.
Kāpēc meitenes negrib būt savstarpēji draudzīgas vai vismaz tik pieklājīgas, kā izturas pret puišiem?