Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai es viņam patīku?

 
Reitings 2
Reģ: 18.07.2016
Sveikas skaistās dāmas! Tad nu tā ir sanācis, ka nepieciešamas Jūsu domas.
Runa ir par vienu vīrieti, ar kuru esam kolēģi jau dažus gadus. Savā starpā esam pārrunājuši tikai ar darbu saistītas lietas, pārāk neaizraujoties ar privātās dzīves apspriešanu (tur laikam vainīga vairāk esmu es, jo lēnām atveros cilvēkiem). Viņš pats ir diezgan atvērts cilvēks, bet es pārāk viņu neizprašņāju, lai iepazītos tuvāk. Jūtu, ka viņam pret mani ir citādāka attieksme nekā pret citām kolēģēm (sievietēm) - liekas, ka viņam ir daudz lielāka cieņa pret mani un viņš manī ļoti uzmanīgi klausās, kad runāju. Liekas, ka viņš grib redzēt, kas ir aiz manas barjeras, jo par mani viņš faktiski neko daudz nezina - darbā esmu tikai uz nepilnu slodzi (2-3 dienas), līdz ar to mani redz salīdzinoši reti, neesmu pārāk aktīva sociālajos tīklos u.t.t.
Tad pienāca tā liktenīgā diena, kas lika man uzdot šo jautājumu, vai es viņam patīku...Viņš pēc kopā aizvadītas darba dienas, kurā bijām kopā plecu pie pleca strādājuši, pajautāja, kur es dzīvoju. Man šis jautājums nelikās nemaz aizdomīgs, jo valstī bija noteikta komandantstunda, līdz ar to nodomāju, ka viņš vienkārši interesējas, vai laikus paspēšu mājās. Taču laika bija vēl pārpārēm- attiecīgi 2 stundas. Tomēr tad sekoja viņa piedāvājums, ka mani var aizvest mājās. Sākumā bija viegls šoks, taču, protams, piekritu. Braucot mašīnā, viņš uzdeva dažus jautājumus, kas skāra manu privāto dzīvi, kā arī es viņam pajautāju dažas lietas, taču pieklājības normas robežās, pārāk tomēr neizprašņājot viens otru. Papildus, ko uzzināju, viņam mana dzīvesvieta galīgi nebija pa ceļam, līdz ar to viņam sanāca izmest nevajadzīgu līkumu. Pēc tam darbā izjutu, ka viņš izteikti vairāk man ir sācis palīdzēt, ko ļoti novērtēju. Problēma tāda, ka konkrētajā darba vietā būšu tikai vairs mēnesi, nezinu, kā šo viņa rīcību tulkot...
Vai viņš man patīk? Jā, un pēc šī viņa žesta viņš man patīk vēl vairāk. Vai tā rīkotos izpalīdzīgs kolēģis vai cilvēks, kuram interesēju? Jautājums Jums, dāmas. Man viņam uz Ziemassvētkiem ir sagatavota dāvana uz koleģiālajām atvadām (reāli pacentos to sarūpēt), bet varbūt ir vērts, nevis atvadīties, bet veidot jaunu sākumu mums abiem? Kādas ir jūsu domas? Ja viņa iniciatīva nesekos, tad rīkoties man? Kaut kā negribu šo cilvēku izmest no savas dzīves, bet negribu, ka tas viss ir bijis mans izdomāts pārpratums, kas izveidojās viņa rīcības tulkojumā. Varbūt varat dalīties savā pieredzē, ja kaut kas līdzīgs ir piedzīvots?
Paldies!
25.11.2021 21:23 |
 
Patīk
Reitings 457
Reģ: 01.03.2015
Patīc un pat ļoti 🙂lieki neko nedomā un neuztraucies viss notiks, tas ir tavs liktenis, tavs vīrietis ❣
25.11.2021 23:17 |
 
Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Starp citu arī man bija līdzīgs stāsts. Man gan bija viņa telefona nummurs darba ietvaros. Uzrakstiju pateicību par palīdzību un veiksmi turpmākajās gaitās. Un viņš atrakstija. Neatceros ko, bet komunikācija turpinājās.
Mēs gan neesam kopā, tas bija pirms daudziem gadiem, bet viņš teica, ka esmu simpatizējusi, tik baidijās kaut kā ne tā ko izdarīt vai sasteigt. Gala iznākums bija tāda ilgstoša avantūra mūsu starpā, bet ticu, ka tev šis iznākums ir ar laimīgām beigām. 🙂
25.11.2021 22:50 |
 
Reitings 772
Reģ: 23.08.2016
Piekrītu Sisenis.
Izklausās, ka viņu esi ieinteresējusi, bet nevajag pārlieku sadomāties. Cilvēki ir dažādi, tostarp ļoti draudzīgi un izpalīdzīgi. Neraksti mīlestības vēstuli uz atvadām :) Dod mājienu, ka negribi, lai draudzība beidzas ar darba vietas maiņu.
25.11.2021 22:45 |
 
Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Ja tev patīk, tad iesaku nebremzēt.
Sarupētajā dāvanā iesaku viņam uzrakstīt ar roku vēstuli ar pateicībām un ar vēlējumu, ka jūsu ceļi nešķirsies. Ja viņš būs attapīgs, atradīs tevi soc tīklā, uzrakstīs paldies un jūsu komunikācija turpināsies.
25.11.2021 21:41 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Go ahead, uzņemies iniciatīvu.
25.11.2021 21:38 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Iedod viņam.
25.11.2021 21:35 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits