Vajadzīgs padoms!

 
Reitings 34
Reģ: 13.10.2021
Sveiki!
Man sirds sāp par šo situāciju. Gribas saprast ko darīt vai arī likties mierā.
Vasarā bezsaimnieku kaķenei piedzima kaķēni, vienu kaķēnu paņēma kaimiņi. Nopriecājos, ka vismaz kaķēnam nebūs jādzīvo aukstumā un uz ielas. Taču naktīs braucot mājās, redzu, ka šis mincis guļ saritinājies uz palodzes, nodomāju, mazums aizmirsuši ielaist mājās. Aizgāju līdz kaimiņiem, uzprasīju vai mincim viss kārtībā. Atbilde bija, ka viss ok, mincis vienkārši dzīvo ārā VISU LAIKU. Ir rudens, auksts, nāk ziema.Taču tas mazais kamoliņš vientuļi dzīvo ārā. Nekad neesmu redzējusi, ka kāds viņu samīļotu utt. Jo kā ar kājām eju garām mājai mincis vēlas nākt pie manis, mīļoties utt. Un ne tikai man. Man sāp sirds. Un es nezinu ko darīt, nevēlos kasīties utt. Nav jau mans dzīvnieks, taču par cik pašai vairāki kaķi, es nespēju iedomāties kā var tos turēt laukā, kad ir aukstas naktis utt.
Ko man darīt?
13.10.2021 13:02 |
 
Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
Man tante reiz izglāba ielas kaķēnu. paņēma laukos pie sevis uz māju, protams laida iet ārā, kad paaugās un aprada ar jauno vidi. No sākuma esot nācis bieži iekšā, bet augot lielāks, arvien retāk un retāk. vasarā logs vaļā, lai kaķis staigā cik grib, a šis tik labi ja paēst ienāk. ziemā tieši tas pats - ielaiž paēst un kaķis grib ārā atpakaļ. Gulēt ejot uz bēniņiem šad tad, vai arī ārā kur pagadās, jo iekšā ne par ko nepatīk atrasties, kā ienes istabā tā grib ārā un viss. Bet tavs gadījums nez vai būs šāds, ja reiz pat neesi redzējusi, ka kāds samīļo. Lai gan tas viņas kaķis arī skrien mīļoties ar katru kas pagalmā ienāk, un pati viņa arī pietiekami viņu mīļo.
13.10.2021 21:19 |
 
Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Man bija tas pats!!! Atdevām kaķēnu kaimiņiem (paši paglābām no nelabvēlīgas ģimenes un tā ka pašiem jau bija kaķis , vajadzeja šim mīlulim atrast mājas). Sākumā viss bija ok, tik pēc pāris mēnešiem aizbraucot ciemos uz vecāku māju skatos kaimiņos kaķis galīgi izvārdzis, sāku viņu barot, rija kā traks. Bļāva pa visu pagalmu kā nelabais lai tik kāds viņu samīļo, aizgāju pie kaimiņiem teicu, ka ņemšu to kaķi atpakaļ un atradīšu labākas mājas, ja viņiem viņš nav vajadzīgs, bet vot tam nepiekrita nu ne pa kam. Saķērāmies pa nopietno, līdz vienkārši izsaucu dzīvnieku aizsardzības centru un sarunāju, ka tas kaķītis atkopjas pie manīm un atradu viņam lieliskas mājas. (Vēl biju uzņēmusi bildes un video)
13.10.2021 15:15 |
 
Reitings 800
Reģ: 15.12.2015
Piezvani uz kaķu palīdzības centru Remi, izstāsti situāciju un uzjautā kā rīkoties. https://www.facebook.com/remicentrs
Tur ir ļoti atsaucīgi cilvēki un viņu interesēs ir palīdzēt visiem kaķiem.
13.10.2021 13:19 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits