Izskatos daudz par jaunu

 
Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Hey!
Esmu te jauniņā un nolēmu reģistrēties, jo redzu, ka citās diskusijās rosība un gan jau kāda meitene mani sapratīs, spēs ''mierināt'' vai varbūt ieteikt kaut ko.
Visas parasti sapņo izskatīties jaunākas, taču pašlaik ar mani ir otrādi - es sapņoju izskatīties vecāka. Man ir 21 gads, bet parasti cilvēki man dod 14-16, varbūt vēl 17, bet to reti. Atceros kā reiz satraumēju pirkstu, gāju pie ķirurga un jautāju vai nevarot man izrakstīt attaisnojumu universitātei(jo ar labo roku rakstīt nevarēju, iekavēju kontroldarbus), ārsts noskatījās uz mani, teica, ka bija domājis, ka man 15.... tāpat kafejnīcās, bāros, klubos uc. man vienmēr prasa dokumentu pirms dot ko grādīgu un salīdzina manu seju ar bildi. Apnicis visiem teikt, ka man ir 21!
Un nē, es neģērbjos bērnišķīgi, bet neģērbos arī izteikti sievišķīgi, tas gan. Man nepatīk augstpapēžu kurpes un tās ir tikai svētkiem. Kleitas vasarā nēsāju biežāk, bet citos gadalaikos tikpat kā nē. Ģērbšanās stils man ir vairāk klasisks - patīk klasiskas auduma bikses, blūzes, žaketes. Protams, arī džinsus nēsāju, vasarā šortus, t - kreklus. Nedominē nekādi bērnišķīgie raksti, rozā krāsas un cakas. Kā es saku - ģērbjos parasti :D
Kosmētiku lietoju maz. Ikdienā tikai konsīleri, skropstu tušu un lūpu krāsu. Reizēm nude acu ēnas. Esmu diez gan neizteiksmīga tādā ziņā, bet man negribas noslogot savu ādu ar kosmētiku un man tiešām sejas āda ir labā stāvoklī, ka nekāda dekoratīvā kosmētika full face neprasās.
Esmu domājusi kāpēc izskatos tā kā izskatos. Kāpēc es izskatos tik mazgadīga, kamēr meitenes 13 gados izskatās uz visiem 18? varbūt man ir ''baby face'', jo tiešām pašai šķiet, ka sejas vaibsti man ir bērnišķīgi. Varbūt tāpēc, ka tik maz krāsojos? Varbūt tāpēc, ka citām mākslīgās lietas dod vecumu? (piemēram, pieaudzētas skropstas vizuāli padara pieaugušāku utml?) Varbūt pie vainas mani mati?(man ir gaiši brūni, biezi un tādi, kas galos paši lokojas)
Saprotu, ka daudzas teiks, ka ir labi izskatīties jaunākai un skaudīs, bet man pašai nepatīk, ka izskatos tik maza!(arī skatoties spogulī, es, nezinot savus gadus, nepateiktu, ka 21) Īpaši, kad uztaisu matus astē, tad izskatos uz visiem 12-13....
28.07.2021 22:22 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits