trauksmes sajūta

 
Reitings 198
Reģ: 12.04.2016
Nezinu, ko darīt un pie kāda speciālista vērsties. Problēma ir tāda, ka man nenormāli kaitina skaņas, kuras citi pat nepamana. Visvairāk tas izpaužas mājās, kad dzirdu, ka kaimiņi (vienalga kuri - augšā, apakšā vai blakus) klausās mūziku vai skaļāk runā. Citiem mājiniekiem tas netraucē, jo nav jau skaļi, bet es nespēju izturēt.
Ir vēlme uzreiz skriet projām no mājām kaut nakts vidū, jo iekšēji rodas ļoti liela traksmes sajūta, pēc tam rādās murgi, slikti guļu, dauzās sirds. Miega zāles nav gluži risinājums, jo šī trauksme mēdz būt arī pa dienu un vakarā.
Ar kaimiņiem runāt nav vērts, jo tiešām šīs skaņas citiem neliekas nekas traucējošs, bet tieši manā apziņā tās pārvēršas par ko ļoti traku.
Varbūt kādai bijis līdzīgi? Ko darīt? Pati saprotu, ka īsti normāli tas nav, bet kad izdzirdu šīs traucējošās skaņas, viss manī vienkārši apgriežas.
24.02.2021 13:05 |
 
Reitings 10595
Reģ: 18.08.2014
Varbūt mēģināt kādus vieglus nomierinošos līdzekļus, padzert kādu nedēlu un skatīties, vai jūties mierīgāka? Aptiekāre ieteiktu kādus kas tev derētu.
Es šad tad lietoju nomierinošos, (neredzu tajā neko sliktu),kad zinu, ka darbā gaidāma satraucoša nedēļa vai kāds stresains notikums, jo arī dažkārt izjūtu trauksmes, bet savādāk.
24.02.2021 13:15 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)